Kurrikulat Bërthamë 1-5 & 6-9

Kurrikulat Bërthamë 1-5 Kurrikulat Bërthamë 6-9

Korniza Kurrikulare e Republikës së Shqipërisë

Korniza Kurrikulare e Republikës së Shqipërisë  

Takim bashkëpunimi për bashkërendimin e politikave (reformës) kurrikulare të Shqipërisë me ato të Kosovës

Takim bashkëpunimi për bashkërendimin e politikave (reformës) kurrikulare të Shqipërisë me ato të ...

Takim – Debatet mbi reformën kurrikulare me bazë kompetencash në IZHA

Në kuadër të reformës kurrikulare, gjatë periudhës janar – shkurt, në IZHA po zhvillohen takim – d...

Fjala e ministres Nikolla në konferencën e organizuar nga IZHA, me temë: “Sfidat e sotme në arsim: Reforma kurrikulare dhe shkolla si qendër komunitare”.

Mirëmëngjesi të gjithëve! Ju uroj punë të mbarë, e bindur që puna juaj do t’i shërbejë gjithë pro...

Misioni

Misioni i IZHA-s është që t’u ofrojë Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës dhe institucioneve arsimore të të gjitha niveleve ekspertizë dhe këshillim me nivel të lartë profesional, të mbështetur në rezultatet e punës kërkimore-studimore dhe praktikës së arsimit.

Warning: copy(file:///C:\Users\FLOVIA~1\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image001.gif) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /home/izha2646/public_html/plugins/content/mavikthumbnails.php on line 361

Warning: copy(file:///C:\Users\FLOVIA~1\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image001.gif) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /home/izha2646/public_html/plugins/content/mavikthumbnails.php on line 361

Warning: copy(file:///C:\Users\FLOVIA~1\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image001.gif) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /home/izha2646/public_html/plugins/content/mavikthumbnails.php on line 361

Warning: copy(file:///C:\Users\FLOVIA~1\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image001.gif) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /home/izha2646/public_html/plugins/content/mavikthumbnails.php on line 361
Trajnimi i TOT për Kurrikulën me bazë kompetenca

Trajnimi i TOT për kurrikulën me bazë kompetenca – Klasa 1 dhe 6

Në datat 15 dhe 16 maj, u zhvillua në shkollat "Ahmet Gashi" dhe "28 Nëntori" trajnimi i 1500 mësuesve nga çdo DAR/ZA mbi kurrikulën e re. 

Gjatë këtij trajnimi u zhvilluan tre module:

1. Kompetencat kyçe dhe kompetencat e fushës/lëndës

2. Metodologjia e mësimdhënies dhe situatat e të nxënit

3. Vlerësimi i arritjeve të nxënësve

Dokumentacionin e trajtuar gjatë trajnimeve e gjeni si më poshtë:

* Korniza Kurrikulare & Kurrikulat Bërthamë

* Programet e Kurrikulës së re

* Modulet e Trajnimit

* Prezantimet e moduleve

 

 
Programet orientuese te Provimeve te Arsimit Baze

Më poshtë gjeni Programet Orientuese të Provimeve Kombëtare të Arsimit Bazë (Provimet e Lirimit)

Gjuhë Shqipe

Matematikë

Gjuhë Angleze

Gjuhë Italiane

Gjuhë Frënge

Gjuhë Gjermane

 

 
Njoftim per Agjencitë e Akredituara

Në vijim të takimit informues në datë 19.02.2015, të organizuar pranë MAS-it me të gjitha agjencitë që kanë akredituar pranë KAT-it, module për trajnimin e punonjësve arsimorë gjatë viteve 2012; 2013, ju njoftojmë për takim e dytë informues, në MAS, më datë 16.03.2015, ora 1330.

Më poshtë gjeni dokumentacioni që Agjencitë duhet të dorëzojnë pranë sekretariatit të KAT.

 

1. Formati për kalendarin e aktiviteteve
2. Format-Moduli dhe emri i trajnerit
3. Lisat e personave të certifikuar nga agjencitë trajnuese
4. Njoftim për agjencitë e akredituara

 

 
Programet e Kualifikimit 2015

Programet e Kualifikimit të Mësuesve për vitin 2015

Në vijim të procesit të kualifikimit, pas miratimit të Udhëzimit të Kritereve dhe procedurave të Kualifikimit të Mësuesve, më poshtë gjeni Programet e Kualifikimit 2015.

1. Arsim Fillor
2. Arsim Profesional
3. Arsim Parashkollor

Lexo me shume...
 
Programet orientuese te Matures Shteterore 2015

Programet orientuese - Matura Shtetërore 2015

Më poshte gjeni programet orientuese te Matures Shteterore 2015.

I. Provim i detyruar

1) Gjuhë shqipe dhe letërsi bërthamë (për gjimnazin dhe gjimnazin gjuhësor)

2) Gjuhë shqipe dhe letërsi bërthamë (për gjimnazin me kohë të shkurtuar, artistike, sportive, të mesme profesionale)

Lexo me shume...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>

Page 1 of 5

Na ndiqni në Facebook

Facebook

Vizitorët

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterSot643
mod_vvisit_counterDje3328
mod_vvisit_counterKëtë javë9512
mod_vvisit_counterJavën e shkuar14205
mod_vvisit_counterKëtë muaj64708
mod_vvisit_counterMuajin e shkuar52014
mod_vvisit_counterTotali921046

Today: May 29, 2015